انواع آش

انواع آش

زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه

فهرست مطالب …

انواع آش

مدیریت آشکده کوهستان در جاده هراز در این مقاله به بیان انواع آش اشاره کرده است که از جمله این انواع عبارتند از:

  • آش رشته: از معروف ترین آش های ایرانی است که با نخود، لوبیا، سبزی آش، رشته و کشک تهیه می شود.
  • آش دوغ: از آش های محبوب ایرانی است که با دوغ، نخود، عدس، سبزی آش و کشک تهیه می شود.
  • آش جو: از آش های سنتی ایرانی است که با جو، سبزی آش، کشک و زعفران تهیه می شود.
  • آش شله قلمکار: از آش های مجلسی ایرانی است که با گوشت، قلم گاو، عدس، لوبیا، برنج، کشک و زعفران تهیه می شود.
  • آش ماست: از آش های مخصوص فصل تابستان است که با ماست، برنج، سبزی آش، کشک و نعناع داغ تهیه می شود.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

طرز تهیه آش
نکات پخت آش

دیدگاهتان را بنویسید